Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Vertrouw op GevelPRO voor een succesvolle gevel renovatie, wij zijn werkzaam in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, en Nijkerk.

Vertrouw op ons voor een succesvolle gevelrenovatie

Met de jaren kan de gevel van je woning tekenen van slijtage vertonen. Verouderde verf, scheuren, loszittende stenen - het is niet alleen een esthetisch probleem, maar ook een potentiële bron van vochtproblemen en energieverlies. Gelukkig kun je vertrouwen op GevelPRO voor een succesvolle gevel renovatie.

Wij zijn dé expert op het gebied van gevel renovaties. Met onze uitgebreide ervaring en vakkundigheid zorgen we ervoor dat jouw gevel er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om het herstellen van beschadigingen, het reinigen van de gevel of het aanbrengen van een nieuwe verflaag, GevelPRO heeft de kennis en expertise om het werk grondig en efficiënt uit te voeren. Daarnaast werken we met hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken, waardoor je verzekerd bent van een duurzame en langdurige oplossing.

Onze vakmannen bieden persoonlijk advies op maat en een vrijblijvende offerte, zodat je zeker weet dat je gevel de beste behandeling krijgt tegen een scherpe prijs.

Kies voor GevelPRO en geniet van een prachtig gerenoveerde gevel die de tand des tijds kan doorstaan. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende gevelrenovatie offerte.

Gevelrenovatie bij jou in de buurt

GevelPRO is sinds 2010 gespecialiseerd in gevelrenovatie en heeft ruime ervaring opgebouwd in voegwerk en hakwerk. Ook voor gevelreiniging en andere methoden om je gevel te beschermen kun je bij ons terecht.

Woon je in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Nijkerkerveen, Voorthuizen, Hoevelaken, Barneveld, Zeewolde, Nunspeet, of omgeving? Dan kun je bij GevelPRO terecht voor professioneel gevelrenovatie, gevelonderhoud en voegwerk. Ons team van specialisten staat klaar om jouw woning weer in topconditie te brengen, waar je ook woont in deze regio. Bekijk ons portfolio voor een greep uit ons werk.

Met onze uitgebreide ervaring en hoogwaardige materialen zorgen wij ervoor dat je gevel er weer als nieuw uitziet. Of het nu gaat om het vervangen van voegen, het herstellen van metselwerk, of een volledige renovatie, GevelPRO is de betrouwbare partner in jouw buurt. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

Gevelonderhoud en renovatie in Amersfoort, Harderwijk, Apeldoorn, en Putten. Tip: laat je gevel impregneren of isoleren.

Duurzaamheidstip: laat je gevel impregneren of isoleren om te besparen op je energierekening.

Onze gevelrenovatie diensten

Bij GevelPRO bieden we een breed scala aan diensten om jouw gevel weer in topconditie te brengen. Of je nu last hebt van vuil, scheuren, of vochtproblemen, wij hebben de expertise om elke uitdaging aan te pakken. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste gevelrenovatie diensten.

 • Gevel reinigen
  Het reinigen van je gevel is essentieel om vuil, mos, algen en andere vervuilingen te verwijderen die de uitstraling en duurzaamheid van je gebouw kunnen aantasten. Wij gebruiken milieuvriendelijke reinigingsmethoden om je gevel weer als nieuw te laten uitzien, zonder schade aan het oppervlak te veroorzaken.

 • Gevel impregneren
  Impregneren beschermt je gevel tegen vocht en vuil, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd. Door een waterafstotend middel aan te brengen, voorkomen we dat water in de gevel dringt, wat scheuren en vochtproblemen helpt te voorkomen. Dit zorgt voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke gevel.

 • Voegwerk herstellen
  Het herstellen van voegwerk is cruciaal voor de structurele integriteit van je gebouw. Versleten of beschadigde voegen kunnen leiden tot vochtproblemen en verzwakking van de gevel. Wij zorgen voor vakkundig herstel van voegwerk, zodat je gevel weer stevig en waterdicht is.

 • Schoorsteen renovatie
  Schoorstenen zijn vaak blootgesteld aan zware weersomstandigheden en kunnen snel verslechteren. Onze renovatiediensten voor schoorstenen omvatten het repareren van scheuren, het vervangen van beschadigde stenen en het verbeteren van de algehele stabiliteit, zodat je schoorsteen weer veilig en functioneel is.

 • Lood vervangen
  Versleten of beschadigd lood kan leiden tot lekkages en vochtproblemen. Wij bieden professionele loodvervangingsdiensten om ervoor te zorgen dat je dak en gevel goed beschermd blijven tegen waterinfiltratie. Dit draagt bij aan de duurVoor zeer lichte vervuiling is koudwaterreiniging vaak ook een prima oplossing.zaamheid en waterdichtheid van je gebouw.

 • HeliBar wapening
  HeliBar wapening is een geavanceerde techniek voor het versterken van scheuren en zwakke plekken in metselwerk. Deze roestvrijstalen wapeningsstaven worden in de gevel ingebracht om de structurele sterkte te herstellen en toekomstige scheuren te voorkomen, waardoor je gevel langer meegaat.

 • Raamdorpsels vervangen
  Raamdorpsels zijn gevoelig voor slijtage door weersinvloeden. Wij vervangen beschadigde raamdorpsels om te zorgen voor een goede waterafvoer en een nette afwerking rondom je ramen. Dit helpt vochtproblemen te voorkomen en verbetert de esthetiek van je gevel.

 • Stofarm uithakken
  Bij het herstellen van voegwerk en andere renovatiewerkzaamheden is stofarm uithakken essentieel om overlast en gezondheidsrisico’s te minimaliseren. Wij gebruiken moderne technieken en apparatuur om voegen en beschadigd metselwerk stofarm uit te hakken, waardoor de werkomgeving schoon en veilig blijft.

 • Gevel isolatie
  Gevelisolatie verbetert de energie-efficiëntie van je gebouw en verlaagt stookkosten door warmteverlies te verminderen. Door isolatiematerialen aan de buitenzijde aan te brengen, zorgen we voor een aangenaam binnenklimaat, betere geluidsisolatie, en verhoogde duurzaamheid. Deze professionele aanpak integreert naadloos met de bestaande gevel, waardoor de waarde van je gebouw stijgt en het een slimme investering wordt voor de lange termijn.

Gevel renovatie door de professionals van GevelPRO in Harderwijk, Nijkerk of Putten.

Ervaren specialisten

Je woning of pand wordt zorgvuldig gerenoveerd door onze ervaren GevelPRO's.

Laat je gevel renoveren door onze experts. Wij doen gevelonderhoud in Nijkerkerveen, Ermelo en Voorthuizen.

Duurzame uitvoering

Onze experts zoeken altijd naar de beste en meest duurzame oplossing voor jouw gevel.

 • Snel geregeld, wel zo fijn
 • Geen overlast of hinder
 • Schoon & veilig werken
 • Milieuvriendelijke oplossing
 • Langdurig resultaat
 • Scherpe tarieven
 • Verduurzaam je pand
 • Gratis prijsopgave
GevelPRO regelt het

Onze Garantie

Wat is gevelrenovatie?

Gevelrenovatie is het proces waarbij de buitenkant van een gebouw wordt hersteld, vernieuwd of verbeterd. Dit proces omvat verschillende werkzaamheden, zoals het repareren van beschadigde delen, het reinigen van de gevel en het aanbrengen van nieuwe afwerklagen, zoals verf of pleisterwerk.

Daarnaast kunnen ook werkzaamheden zoals het vervangen van voegen, het herstellen van scheuren en het aanbrengen van isolatiematerialen deel uitmaken van gevel renovatie. Deze uitgebreide aanpak zorgt ervoor dat de gevel niet alleen esthetisch aantrekkelijk blijft, maar ook functioneel en duurzaam is.

Gevel renovatie is van essentieel belang om de uitstraling van een gebouw te verbeteren, maar het heeft ook praktische voordelen. Een goed onderhouden gevel beschermt tegen vochtproblemen, wat essentieel is om structurele schade aan het gebouw te voorkomen.

Vocht kan immers leiden tot ernstige problemen zoals schimmelvorming, houtrot en verslechtering van bouwmaterialen. Door de gevel goed te onderhouden en tijdig te renoveren, kunnen deze problemen worden voorkomen, wat de integriteit van het gebouw behoudt.

Wat zijn de kosten van gevelrenovatie in Putten, Harderwijk, Ermelo of Amersfoort in 2024?

Daarnaast verhoogt een goed gerenoveerde gevel de energie-efficiëntie van een gebouw. Door het aanbrengen van moderne isolatiematerialen tijdens de gevelrenovatie, kan de warmte beter binnen worden gehouden in de winter en buiten worden gehouden in de zomer.

Dit resulteert in een lagere energierekening en een comfortabeler binnenklimaat voor de bewoners of gebruikers van het gebouw. Bovendien draagt het bij aan een verminderde ecologische voetafdruk, wat steeds belangrijker wordt in de hedendaagse samenleving.

Verder verlengt gevelrenovatie de levensduur van het gebouw. Door regelmatig onderhoud en renovatie kunnen kleine problemen vroegtijdig worden aangepakt voordat ze uitgroeien tot grote, kostbare reparaties. Dit verlengt niet alleen de levensduur van de gevel, maar ook die van het gehele gebouw. Het behoudt de waarde van het onroerend goed en kan zelfs de marktwaarde verhogen, wat voordelig is voor eigenaren die overwegen om hun pand te verkopen of te verhuren.

Kortom, gevel renovatie is een cruciaal proces dat bijdraagt aan zowel de esthetische als de functionele aspecten van een gebouw. Het zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling, beschermt tegen vocht- en structurele schade, verhoogt de energie-efficiëntie en verlengt de levensduur van het gebouw.

Gevelrenovatie is daarom een investering die op de lange termijn aanzienlijke voordelen biedt en de waarde en duurzaamheid van het onroerend goed waarborgt.

Gevelrenovatie voor zakelijke klanten in Voorthuizen, Hoevelaken, Barneveld en Nunspeet. Laat je bedrijfspand door ons reinigen.

Ook voor reiniging en renovatie aan bedrijfspanden of monumenten kun je bij ons terecht. Voor zakelijke klanten bieden wij soms extra voordelen.

Wanneer is gevelrenovatie nodig?

Gevelrenovatie is nodig wanneer de buitenkant van een gebouw tekenen van slijtage, schade of veroudering vertoont. Enkele specifieke situaties waarin gevelrenovatie vereist kan zijn, zijn onder andere:

 • Scheuren en barsten
  Wanneer er scheuren of barsten in de gevel verschijnen door structurele bewegingen of temperatuurschommelingen. Dit kan leiden tot vochtproblemen en moet snel worden aangepakt om verdere schade te voorkomen.

 • Losse of beschadigde voegen
  Voegen tussen bakstenen kunnen na verloop van tijd losraken of beschadigd raken door blootstelling aan de elementen. Dit kan waterinfiltratie veroorzaken en de isolatie van het gebouw verminderen.

 • Afbladderende of verouderde verf:
  Verf kan na verloop van tijd verkleuren, afbladderen of beschadigd raken, waardoor het uiterlijk van het gebouw verslechtert en de bescherming tegen de elementen vermindert.

 • Vochtproblemen
  Vochtproblemen, zoals schimmelvorming of vochtplekken binnen in het gebouw, kunnen wijzen op problemen met de gevel. Dit kan veroorzaakt worden door scheuren, beschadigde voegen of slecht onderhoud.

 • Energieverlies
  Slecht geïsoleerde gevels kunnen leiden tot warmteverlies in de winter en warmteopname in de zomer, wat resulteert in hogere energiekosten. Gevel renovatie kan helpen de energie-efficiëntie van het gebouw te verbeteren.

 • Esttische verbetering
  Als de gevel van een gebouw er verouderd of onaantrekkelijk uitziet, kan gevel renovatie de uitstraling verbeteren. Dit kan vooral belangrijk zijn voor commerciële gebouwen die een positieve indruk willen maken op klanten en bezoekers.

 • Structurele schade
  Structurele schade, zoals afbrokkelend pleisterwerk of losse bakstenen, kan de integriteit van het gebouw in gevaar brengen en moet worden gerepareerd om verdere verslechtering te voorkomen. Onze gevelrenovatiediensten zijn ontworpen om dergelijke problemen effectief aan te pakken en de duurzaamheid van uw gebouw te waarborgen.

Regelmatige inspecties en onderhoud kunnen helpen om problemen vroegtijdig te identificeren en aan te pakken, waardoor de noodzaak voor uitgebreide en dure renovaties kan worden verminderd. Bij twijfel is het raadzaam om een professioneel renovatiebedrijf zoals GevelPRO in te schakelen voor een grondige evaluatie en advies op maat.

Voordelen van professionele gevel renovatie en gevelonderhoud door GevelPRO, onder andere in Apeldoorn, Nijkerkerveen, Nunspeet en Barneveld.

Voordelen van gevelrenovatie

Een gevel renovatie kan tal van voordelen opleveren voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Ten eerste verbetert het de esthetiek van het gebouw. Door verouderde verf of beschadigd pleisterwerk te vernieuwen, krijgt het gebouw een frisse en moderne uitstraling. Dit kan de waarde van het pand verhogen en aantrekkelijker maken voor potentiële kopers of huurders.

Daarnaast kan gevelrenovatie vochtproblemen voorkomen of oplossen. Scheuren, losse voegen en beschadigde pleisterlagen kunnen waterinsijpeling veroorzaken, wat kan leiden tot schimmelvorming en structurele schade. Door deze problemen tijdig aan te pakken, kan gevelrenovatie de levensduur van het gebouw verlengen en de kosten van toekomstige reparaties verminderen.

Ten slotte kan gevel renovatie ook de energie-efficiëntie van een gebouw verbeteren. Slecht geïsoleerde gevels kunnen leiden tot warmteverlies in de winter en warmteopname in de zomer, wat resulteert in hogere energiekosten. Door isolatiematerialen toe te voegen tijdens de renovatie, kan de thermische prestatie van het gebouw worden verbeterd en kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd.

Veelvoorkomende problemen met gevels

Gevels worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden en kunnen na verloop van tijd tekenen van slijtage vertonen. Enkele veelvoorkomende problemen met gevels zijn:

 • Scheuren en barsten
  Temperatuurschommelingen en structurele bewegingen kunnen scheuren in de gevel veroorzaken. Deze scheuren kunnen leiden tot vochtproblemen en moeten zo snel mogelijk worden gerepareerd.

 • Losse voegen
  Voegen tussen bakstenen kunnen na verloop van tijd losraken of beschadigd raken door blootstelling aan de elementen. Dit kan waterinfiltratie veroorzaken en de isolatie van het gebouw verminderen.

 • Beschadigd pleisterwerk
  Pleisterwerk kan afbrokkelen of beschadigd raken door vocht, vorst of mechanische schade. Dit kan de esthetiek van het gebouw aantasten en vochtproblemen veroorzaken.

 • Verouderde verf
  Verf kan na verloop van tijd verkleuren, afbladderen of beschadigd raken. Dit kan het uiterlijk van het gebouw verslechteren en bescherming tegen de elementen verminderen.

Het is belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken om verdere schade te voorkomen en de levensduur van het gebouw te verlengen.

Het belang van professionele gevelrenovatie

Hoewel je sommige kleine gevelreparaties misschien zelf kunt uitvoeren, is het voor grotere renovatieprojecten verstandig om een professional in te schakelen. Bij GevelPRO hebben we de kennis, ervaring en middelen om de klus efficiënt en effectief uit te voeren.

Wij kunnen een grondige inspectie van je gevel doen om problemen te identificeren die je zelf mogelijk over het hoofd zou zien. Bovendien hebben we toegang tot gespecialiseerde apparatuur en materialen die nodig zijn voor hoogwaardige gevel renovatie. Onze diepgaande kennis van de juiste technieken en methoden zorgt ervoor dat je gevel duurzaam en esthetisch wordt gerenoveerd.

Kiezen voor GevelPRO biedt je ook gemoedsrust. We zorgen ervoor dat de renovatie voldoet aan alle geldende bouwvoorschriften en kwaliteitsnormen. Daarnaast geven we je advies over het juiste onderhoud van je gevel na de renovatie, zodat deze in optimale staat blijft.

Gevelrenovatie Amersfoort - GevelPRO is jouw specialist.

Roadmap voor een succesvolle gevelrenovatie

Een succesvolle gevel reparatie vereist een zorgvuldige planning en uitvoering. Hier is een overzicht van de stappen die je kan verwachten tijdens het renovatieproces:

 • Inspectie en diagnose
  We beginnen met een een grondige inspectie van de gevel om problemen te identificeren. Daarnaast zullen we de oorzaken van de problemen analyseren en een passende oplossing voorstellen.

 • Voorbereiding
  Voordat de renovatiewerkzaamheden beginnen, moet de gevel worden voorbereid. Dit kan het reinigen van de gevel, het verwijderen van oude verflagen of het herstellen van beschadigde delen omvatten.

 • Reparatie en herstel
  Eventuele schade aan de gevel, zoals scheuren of losse voegen, wordt gerepareerd. Beschadigd pleisterwerk wordt hersteld en verouderde verf wordt verwijderd.

 • Isolatie en afdichting
  Indien nodig kan isolatiemateriaal worden toegevoegd om de thermische efficiëntie van het gebouw te verbeteren. Daarnaast worden de gevel en voegen afgedicht om vochtinfiltratie te voorkomen.

 • Afwerking
  Na de reparatie en voorbereiding wordt de gevel afgewerkt met een nieuwe verflaag, pleisterwerk of andere gewenste afwerkingen. Dit geeft de gevel een frisse en vernieuwde uitstraling.

 • Onderhoud en nazorg
  Na de renovatie is het belangrijk om de gevel regelmatig te onderhouden. Een professioneel renovatiebedrijf kan advies geven over het juiste onderhoud om de levensduur van de gevel te verlengen.

Laat je gevel renoveren door de specialist van de Veluwe, werkzaam in Harderwijk, Amersfoort, Nijkerkerveen.

GevelPRO is jouw expert in voegwerk en gevelbeheer. Sinds 2010 kun je voor specialistisch vakmanschap bij ons terecht.

Voegwerk herstellen, gevel onderhoud en renovatie in Putten, Amersfoort, Harderwijk en Nijkerk.

Materialen en technieken voor gevelrenovatie

Gevel renovatie maakt gebruik van verschillende materialen en technieken, afhankelijk van de specifieke behoeften van het gebouw. Enkele veelgebruikte materialen en technieken zijn:

 • Baksteenreparatie
  Beschadigde bakstenen kunnen worden gerepareerd door ze te vervangen of op te vullen met speciale reparatiemortel.

 • Voegwerk
  Losse voegen kunnen worden hersteld door ze uit te slijpen en opnieuw voegwerk aan te brengen. Dit zorgt voor een stevige en waterdichte verbinding tussen de bakstenen.

 • Pleisterwerk
  Beschadigd pleisterwerk kan worden hersteld door het aanbrengen van nieuwe pleisterlagen. Dit zorgt voor een egale en duurzame afwerking van de gevel.

 • Verf en coating
  Een nieuwe verflaag of speciale coatings kunnen worden aangebracht om de gevel te beschermen tegen weersinvloeden en een frisse uitstraling te geven.

 • Isolatie
  Verschillende isolatiematerialen, zoals EPS-platen of minerale wol, kunnen worden toegevoegd om thermische efficiëntie te verbeteren.

Het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken is essentieel voor een duurzame en kwalitatieve gevel reparatie.

Kosten gevelrenovatie

De kosten van gevelrenovatie variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project, de staat van de gevel en de gekozen materialen en afwerkingen. Het is raadzaam om een professioneel renovatiebedrijf zoals GevelPRO te raadplegen voor een gedetailleerde gevelrenovatie offerte op maat.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de gevelrenovatie kosten niet alleen afhangen van de grootte van het project, maar ook van de specifieke behoeften en wensen van de klant. Denk hierbij aan de keuze voor isolatie, de afwerking van de voegen, en eventuele extra werkzaamheden zoals reiniging of reparaties.

Hoewel de kosten van gevelrenovatie initieel een investering kunnen lijken, kunnen ze op de lange termijn kostenbesparend zijn. Een goed onderhouden gevel kan vochtproblemen en energieverlies voorkomen, wat resulteert in lagere reparatie- en energiekosten. Bovendien kan een gerenoveerde gevel de waarde van uw woning verhogen, waardoor de gevelrenovatie kosten uiteindelijk een slimme investering blijken te zijn.

Kortom, door te investeren in gevelrenovatie kunnen huiseigenaren niet alleen genieten van een verbeterd uiterlijk van hun woning, maar ook profiteren van de financiële voordelen die gepaard gaan met lagere onderhouds- en energiekosten. Het is daarom verstandig om de kosten van om gevel repareren goed te overwegen en een betrouwbare partner zoals GevelPRO in te schakelen voor professioneel advies en uitvoering.

Gevel renovatie en onderhoud in Amersfoort, Hoevelaken en Barneveld. Deze kosten kun je verwachten.

Referenties en beoordelingen van GevelPRO

GevelPRO heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als betrouwbare en professionele gevelrenovatie specialist. Onze klanten waarderen onze aandacht voor detail, klantgerichtheid en hoogwaardige afwerking.

Enkele referenties en beoordelingen van onze tevreden klanten:

 • Wij raden GevelPRO ten zeerste aan...
  "Nadat onze gevel wel aan een opknapbeurt toe was zijn wij in contact gekomen met Gevelpro. Wij hebben onze gevel laten opknappen door Johan. Wij zijn zeer tevreden met de werkzaamheden die zijn verricht. Het werk is vakkundig uitgevoerd en naderhand is alles weer keurig netjes achtergelaten. Wij kunnen Gevelpro ten zeerste aanbevelen!"
  ~ T. de Waal

 • Er is goed werk afgeleverd...
  "Professioneel bedrijf, fijne medewerkers, komen hun afspraken na. Ik heb mijn gevel opnieuw laten voegen. Het bedrijf bezig gezien in de wijk en zodoende gekozen voor dit bedrijf. Er is goed werk afgeleverd en ben zeer tevreden met het resultaat."
  ~ V. Veenstra

 • Ons huis lijkt weer als nieuw...
  "Ons huis gebouwd in 1974 lijkt als nieuw nu GevelPro alle voegen van de gevels en schoorsteen heeft uitgehakt, gereinigd en opnieuw gevoegd. Ook zijn na afloop alle gevels waterafstotend geïmpregneerd en alles netjes en schoon (zelfs de ramen) achtergelaten. Johan Vierwind en zijn mannen hebben top werk geleverd. Belangrijk en heel prettig was de communicatie met Johan en zijn mannen en het feit dat afspraken werden nagekomen zoals je mag verwachten. Wij kunnen GevelPRO gerust voor zo'n klus aanbevelen."
  ~ R. Raminiau
Laat je gevel herstellen in Zeewolde, Apeldoorn en Nunspeet door de professionals van GevelPRO. Gegarandeerd de beste kosten.

Kies GevelPRO voor een duurzame en hoogwaardige gevelrenovatie

Als het gaat om gevelrenovatie, kun je vertrouwen op GevelPRO voor een succesvolle en kwalitatieve oplossing. Onze expertise, aandacht voor detail en klanttevredenheid maken ons de ideale partner voor al uw gevelrenovatiebehoeften.

Het is belangrijk om te begrijpen dat de gevelrenovatie kosten niet alleen afhangen van de grootte van het project, maar ook van de specifieke behoeften en wensen van de klant. Denk hierbij aan de keuze voor isolatie, de afwerking van de voegen, en eventuele extra werkzaamheden zoals reiniging of reparaties.

Met GevelPRO kunt u genieten van een prachtig gerenoveerde gevel die de tand des tijds zal doorstaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons uw gevel weer als nieuw maken.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw pand. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies.

Je kan eenvoudig een gevelrenovatie offerte aanvragen door ons online formulier in te vullen. Je kan ons ook bellen of even een berichtje sturen via WhatsApp. We reageren zo snel mogelijk met een prijsopgave.

Wij doen gevelrenovatie en gevelonderhoud in Harderwijk, Nijkerk, Putten, Ermelo, Nijkerkerveen, Voorthuizen, Hoevelaken, Barneveld, Zeewolde, Amersfoort, Apeldoorn, Nunspeet en omgeving.

De duur van een gevelrenovatie hangt af van de omvang van het project en de specifieke werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Een kleine renovatie kan enkele dagen duren, terwijl grotere gevelonderhoud projecten enkele weken in beslag kunnen nemen. Een professioneel renovatiebedrijf zoals GevelPRO kan een realistische tijdsplanning voor je project opstellen.

De kosten van een gevelrenovatie kunnen sterk variëren, afhankelijk van de omvang van het project, de staat van de gevel en de gebruikte materialen. Gemiddeld kun je rekenen op een prijs tussen de €50 en €150 per vierkante meter. Het is altijd verstandig om een vrijblijvende gevelrenovatie offerte aan te vragen bij een specialist zoals GevelPRO voor een nauwkeurige schatting.

In de meeste gevallen is een vergunning niet nodig voor gevel renovatie, vooral als het gaat om onderhoudswerkzaamheden zoals reinigen en voegen herstellen. Echter, bij grotere structurele veranderingen of als je in een beschermd stads- of dorpsgezicht woont, kan een vergunning wel vereist zijn. Informeer bij je gemeente voor de specifieke regels.

Gevelonderhoud ofwel omvat alle renovatiewerkzaamheden die gericht zijn op het herstellen, vernieuwen of verbeteren van de buitenkant van een gebouw. Dit kan onder andere het reinigen van de gevel, herstellen van voegwerk, vervangen van beschadigde stenen, schoorsteenrenovatie, en aanbrengen van nieuwe afwerklagen zoals verf of pleisterwerk omvatten.

Slecht voegwerk is vaak zichtbaar door scheuren, verkleuringen, of uitgevallen stukken voegmortel. Andere tekenen zijn vochtplekken op de muur, loszittende bakstenen, en begroeiing van mossen of algen in de voegen. Als je een van deze tekenen opmerkt, is het tijd om het voegwerk te laten inspecteren en herstellen.

De kosten per vierkante meter voor gevelrenovatie kunnen variëren afhankelijk van de specifieke werkzaamheden en de gebruikte materialen. Gemiddeld liggen de prijzen tussen de €25 en €150 per vierkante meter. Voor een exacte prijsopgave kun je het beste een gevelonderhoud offerte aanvragen bij een specialist zoals GevelPRO.

Bij het vervangen van een gevel zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Zorg ervoor dat je kiest voor duurzame en weersbestendige materialen, controleer of er vergunningen nodig zijn, en werk met een betrouwbare en ervaren aannemer. Let ook op de isolatiewaarde van de nieuwe gevel om energie-efficiëntie te verbeteren en houd rekening met de esthetische uitstraling die bij de rest van het gebouw past.

In de meeste gevallen is het niet nodig om uw woning te verlaten tijdens de gevelrenovatie. Het renovatiebedrijf zal maatregelen treffen om overlast tot een minimum te beperken en ervoor te zorgen dat u comfortabel kunt blijven wonen tijdens het proces.

Hoewel sommige kleine gevelreparaties mogelijk zelf kunnen worden uitgevoerd, is het voor grotere renovatieprojecten raadzaam om een professional in te schakelen. Gevelrenovatie vereist specifieke kennis, ervaring en apparatuur om de klus efficiënt en effectief uit te voeren.

GevelPRO biedt garanties op de uitgevoerde werkzaamheden en de gebruikte materialen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

GevelPRO biedt ervaren specialisten, geavanceerde technieken, persoonlijk advies, scherpe prijzen en uitstekende service, waardoor je gevel er weer als nieuw uitziet en lang meegaat.

Ja, wij zijn VCA-gecertificeerd en verzekerd voor alle aspecten van voegwerk, gevelrenovatie en onderhoud. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Je kan dus met een gerust hart op ons vertrouwen voor je project.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van monumentale panden. We hebben ervaring met het werken aan historische gebouwen en zorgen ervoor dat het werk wordt uitgevoerd met respect voor het karakter en de geschiedenis van het pand.

Ja, wij zijn ook gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van bedrijfspanden. We bieden ook extra voordelen voor zakelijke klanten. Of het nu gaat om gevelreiniging, voegwerk of andere gevelonderhoudsdiensten, wij staan klaar om je bedrijfspand weer in topconditie te brengen.