Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
GevelPRO - jouw specialist in gevelonderhoud
0+Renovaties
Uitgevoerd

OVER ONS

Daarom kies je voor GevelPRO

Sinds 2010 zijn wij dé experts in gevelrenovatie, voegwerk, gevelreiniging, en gevelonderhoud. Specialistisch vakmanschap staat bij ons op nummer 1.

Onze passie ligt in het herstellen van voegwerk en het renoveren en reinigen van gevels. Dit doen wij voor bedrijven, particulieren, woningbouwverenigingen en monumentale panden.

  • Snel geregeld, wel zo fijn!
  • Ervaren specialisten
  • Scherpe prijzen
  • Oog voor veiligheid en milieu
Johan Vierwind - eigenaar van GevelPRO
Johan Vierwind
Eigenaar

Nummer #1

In gevelonderhoud
Gevelonderhoud nummer 1

200

+

Projecten voltooid
Meer dan 200 projecten voltooid

100

%

Klanttevredenheid
100% klanttevredenheid

Dé specialist in gevelonderhoud sinds 2010

Wij leveren duurzame resultaten en professioneel vakwerk
GevelPRO - Wij staan voor kwaliteit

Omdat je gevel de beste zorg verdient

Wij staan voor kwaliteit

Wij garanderen onze opdrachtgevers hoogwaardig werk dat veilig en vakbekwaam wordt uitgevoerd, met zorg voor zowel onze medewerkers als de omgeving. Dit wordt aangetoond door ons voldoen aan relevante keurmerken en certificeringen, waaronder de GPI Generieke Poort Instructie en de VCA Voll.

GevelPRO gaat graag een stap verder om de verwachtingen van onze opdrachtgevers te overtreffen. Bijvoorbeeld door ter plaatse te zijn om de beste behandeling voor je voegwerk of gevel te bepalen, en achteraf door de werkplek weer netjes en schoon achter te laten.

GevelPRO - Wij staan voor veiligheid

Omdat kwaliteit en veiligheid hand in hand gaan

Wij staan voor veiligheid

Bij GevelPRO staat jouw veiligheid en welzijn, net als die van onze medewerkers, omwonenden en het milieu, voorop. Ons VCA-certificaat bevestigt onze toewijding aan veiligheid. We garanderen dat alle werkzaamheden veilig worden uitgevoerd, met aandacht voor de gezondheid van onze medewerkers, omstanders en de omgeving.

Door onze keuze voor milieuvriendelijke materialen en het promoten van persoonlijke veiligheid in al onze projecten, creëren we een veilige en gezonde werkomgeving voor alle betrokkenen, leveren we werk van hoge kwaliteit met minimale impact op het milieu, en geven we onze opdrachtgevers een gerust gevoel.

GevelPRO - Wij staan voor vakmanschap

Omdat we trots zijn op ons ambacht

Wij staan voor vakmanschap

Bij GevelPRO zijn we trots op ons vakmanschap. Of het nu gaat om een zakelijk pand of een hele woonwijk, geen gevel is ons te groot of te klein. Onze vakbekwame medewerkers zetten zich in om elke gevel de persoonlijke aandacht en kwaliteit te geven die ons kenmerkt.

Onze specialisten weten als geen ander hoe belangrijk het is om het voegwerk met kunde en kennis uit te voeren. Goed voegwerk voorkomt problemen op lange termijn en beschermt het metselwerk van je pand. Bij GevelPRO staat vakmanschap garant voor duurzame resultaten en de beste prijs voor onze opdrachtgevers.

Onze succesvolle werkwijze

In 4 stappen een top resultaat

1

Vraag een offerte aan

Vul ons online formulier in met je contactgegevens en geef aan welke diensten je nodig hebt.

2

Ontvang je prijsopgave

Op basis van je aanvraag maken wij een prijsopgave. Zo weet je precies weet waar je aan toe bent.

3

Geef je datum aan

Ben je tevreden met de offerte? Laat ons dan weten op welke datum we kunnen langskomen.

Je woning weer als nieuw!

Je woning straalt weer en de gevel kan weer jarenlang mee dankzij onze professionele renovatie.

Even voorstellen

Maak kennis met
onze GevelPRO's

Ons team van ervaren en gedreven professionals staat klaar om je gevel met de grootste zorg en vakmanschap te renoveren.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw pand. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies.

Je kan eenvoudig een offerte aanvragen door ons online formulier in te vullen. Je kan ons ook bellen of even een berichtje sturen via WhatsApp. We reageren zo snel mogelijk met een prijsopgave.

De kosten van gevelonderhoud zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van het project en de staat van je gevel. We kunnen pas een exacte prijsopgave geven nadat we je specifieke situatie hebben beoordeeld.

De duur van de renovatie hangt af van de omvang van het project. Kleine projecten kunnen binnen enkele dagen worden afgerond, terwijl grotere projecten langer kunnen duren. We streven ernaar om zo snel mogelijk en met minimale overlast voor jou te werken.

Ja, wij zijn VCA-gecertificeerd en verzekerd voor alle aspecten van gevelrenovatie en onderhoud. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Je kan dus met een gerust hart op ons vertrouwen voor je project.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van monumentale panden. We hebben ervaring met het werken aan historische gebouwen en zorgen ervoor dat het werk wordt uitgevoerd met respect voor het karakter en de geschiedenis van het pand.

Ja, wij zijn ook gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van bedrijfspanden. We bieden ook extra voordelen voor zakelijke klanten. Of het nu gaat om gevelreiniging, voegwerk of andere gevelonderhoudsdiensten, wij staan klaar om je bedrijfspand weer in topconditie te brengen.

Daarom GevelPRO

Onze garantie naar jou

Ervaren Specialisten

Onze GevelPRO's voeren voegwerk en gevelonderhoud uit met vakmanschap en passie. Veiligheid en netheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Deskundig Advies

Danzkij onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis kun je rekenen op betrouwbare en professionele begeleiding.

Scherpe Tarieven

In overleg met onze opdrachtgever bieden wij een offerte met de beste oplossing en scherpste prijs. Onze tarieven zijn altijd concurrerend.

VCA Gecertificeerd

Ons VCA-certificaat bewijst onze zorg voor veiligheid, gezondheid en milieu door het gebruik van milieuvriendelijke materialen.

Neem contact op met GevelPRO

Klaar om te starten?

Neem contact met ons op voor een prijsopgave.
Contact opnemen
Testimonials
0.0Gemiddelde beoordeling