Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Laat renovatieankers plaatsen door GevelPRO

Herstel scheuren met renovatieankers

Scheuren in de gevel hebben verschillende oorzaken. Maar voor elke scheur hebben wij een oplossing!

Gevels stabiliseren en verstevigen doen we met renovatieankers. Wanneer dat nodig is kunnen we de bestaande gemetselde constructie verstevigen met renovatieankers en zo de oorspronkelijke verbinding herstellen.

Voordat we dat doen onderzoeken we eerst hoe we de gevel het beste kunnen renoveren. Daarover geven we je graag advies.

GevelPRO is expert in het gebruik van diverse renovatieankers, waaronder DryFix ankers, Fischer lijmankers en mechanische ankers, om je gevel te verstevigen en te beschermen tegen scheuren en andere schade.

Vakkundige gevelrenovatie

Wij weten uit ervaring hoe verschillende steensoorten en voegwerken behandeld moeten worden, en zijn daardoor in staat vrijwel elke gevel te renoveren.

We zijn altijd op zoek naar de beste oplossing die voor onze opdrachtgevers het meeste duurzame en kostenefficïente resultaat oplevert.

Renovatieankers versterken je gevel

Gevel versterking

Renovatieankers zijn een effectieve oplossing voor het herstellen van scheuren in metselwerk.

Renovatieankers verlengen de levensduur van je pand

Langere levensduur

Renovatienankers voorkomen toekomstige (mogelijk grote) problemen aan je pand.

  • Snel geregeld, wel zo fijn
  • Geen overlast of hinder
  • Schoon & veilig werken
  • Milieuvriendelijke oplossing
  • Langdurig resultaat
  • Scherpe tarieven
  • Verduurzaam je pand
  • Gratis prijsopgave
GevelPRO regelt het

Onze Garantie

Oplossing op maat

Scheuren in de gevel kunnen verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan verroeste lateien, verouderde kozijnen, grondverzakkingen, doorgeroeste spouwankers, zwaar verkeer en weersinvloeden zoals vocht en temperatuurverschillen die het voegwerk aantasten.

Zo is er voor iedere scheur een geschikte oplossing. GevelPRO bepaalt per project welk soort renovatieanker wordt ingezet.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw pand. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies.

Je kan eenvoudig een offerte aanvragen door ons online formulier in te vullen. Je kan ons ook bellen of even een berichtje sturen via WhatsApp. We reageren zo snel mogelijk met een prijsopgave.

De kosten van renovatieankers hangen af van de omvang van de scheuren, de steensoort, het voegwerk en het aantal benodigde ankers. In het algemeen is het gebruik van renovatieankers een relatief goedkope oplossing in vergelijking met andere methodes voor gevelrenovatie.

De duur van de werkzaamheden hangt af van de omvang van de klus. We streven ernaar om de klus zo spoedig mogelijk af te ronden, met minimale overlast voor jou. Vaak kan dit al binnen een paar dagen gebeurd zijn.

Renovatieankers zijn metalen staven die worden gebruikt om scheuren in metselwerk te herstellen en de gevel te verstevigen. Ze worden in de stenen en/of voegen van de gevel geplaatst en zorgen ervoor dat de gevel weer stevig en stabiel wordt.

Renovatieankers zijn nodig wanneer er scheuren in de gevel zitten. Deze scheuren kunnen de stabiliteit van de gevel aantasten en leiden tot verdere schade. Renovatieankers herstellen de scheuren en versterken de gevel van binnenuit, waardoor de kans op instorting wordt verkleind.

Er zijn diverse soorten renovatieankers, zoals DryFix ankers, Fischer lijmankers en mechanische ankers. Welk type renovatieanker wij gebruiken is afhankelijk van de scheurgrootte, steensoort en het voegwerk.

Scheuren in de gevel kunnen ontstaan door verroeste lateien, verouderde kozijnen, grondverzakkingen, defecte spouwankers, zwaar verkeer of weersinvloeden zoals vocht en temperatuurverschillen.

Renovatieankers herstellen scheuren, verhogen de stabiliteit en draagkracht van de gevel, beschermen deze tegen toekomstige problemen, verlengen de levensduur en verhogen de waarde van jouw woning.

Wij raden sterk af om renovatieankers zelf te plaatsen. Dit is een complexe klus die vereist dat je over de juiste kennis en ervaring beschikt. De specialisten van GevelPRO zijn getraind in het plaatsen van renovatieankers en kunnen je garanderen dat de werkzaamheden op een professionele en veilige manier worden uitgevoerd.

Ja, wij zijn VCA-gecertificeerd en verzekerd voor alle aspecten van voegwerk, gevelrenovatie en onderhoud. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Je kunt dus met een gerust hart op ons vertrouwen voor jouw project.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van monumentale panden. We hebben ervaring met het werken aan historische gebouwen en zorgen ervoor dat het werk wordt uitgevoerd met respect voor het karakter en de geschiedenis van het pand.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Of het nu gaat om gevelreiniging, voegwerk of andere gevelonderhoudsdiensten, wij staan klaar om jouw bedrijfspand weer in topconditie te brengen.