Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Kosten schoorsteen renovatie: hier moet je op rekenen
  • Door Johan
  • 3 Juni, 2024

Kosten schoorsteen renovatie: waar kan je op rekenen?

Als er scheuren in de schoorsteen zitten, als er voegen uitvallen of als de trek in de schoorsteen niet meer goed is, dan is het tijd om je schoorsteen te laten inspecteren door een vakman en elk onderdeel nauwkeurig te bekijken. Ook bij het installeren van een nieuwe verwarmingsinstallatie kan het zijn dat de schoorsteen gerenoveerd of gemoderniseerd moet worden.

De schoorsteen renovatie kosten zijn samengesteld uit verschillende factoren. Gemiddeld kost het volledig renoveren van een schoorsteen tussen de €1.500 en €3.000 euro.

De kosten van een schoorsteen renovatie variëren afhankelijk van verschillende factoren. In plaats van een volledige renovatie kun je ook verschillende, voordeligere oplossingen overwegen:

  • Voegwerk herstellen van de schoorsteen
  • Enkel het rookkanaal van de schoorsteen vervangen door een flexibele pijp (GevelPRO doet dit niet)
  • Het metselen van een nieuwe schoorsteenkap.
  • Het impregneren ofwel coaten van de schoorsteen met een waterafstotende laag.
  • Het lood vervangen.
Quote icon - kosten schoorsteen renovatie

Gemiddeld kost het renoveren van een schoorsteen tussen de €1.500 en 3.000 euro. Afhankelijk van of je zelf al beschikking hebt over het benodigde steigewerk, kunnen deze kosten flink lager uitvallen. Er zijn ook voordeligere oplossingen zoals een gedeeltelijke renovatie, bijvoorbeeld van een specifiek onderdeel.

Kosten schoorsteen renovatie
Gemiddelde schoorsteenrenovatie kosten

Is je schoorsteen aan renovatie toe?

Bij GevelPRO begrijpen we dat de kosten van een schoorsteenrenovatie een belangrijke overweging zijn. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij je budget en behoeften. Onze ervaren specialisten staan klaar om je schoorsteen in topconditie te brengen en te houden, zodat je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid en efficiëntie van je woning.

De specialisten van GevelPRO kunnen je helpen bij de schoorsteen renovatie door professionele expertise en ervaring te bieden. Ons team van vakmensen kan het hele proces begeleiden, van planning tot uitvoering. Wij zorgen voor nauwkeurige metingen, kwaliteitsmaterialen en vakkundige installatie, waardoor je gemoedsrust hhebt en verzekerd bent van een goed uitgevoerde schoorsteen renovatie.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij je kunnen helpen met je schoorsteenrenovatie. Met de juiste aanpak en vakmanschap kunt u niet alleen kosten besparen, maar ook de levensduur van uw schoorsteen verlengen en bijdragen aan een veilige en efficiënte woning.

Quote icon - schoorsteen renovatie kosten

Door te kiezen voor professionele renovatie door GevelPRO, kunt je gerust zijn dat je schoorsteen in goede handen is en dat het resultaat duurzaam en van hoge kwaliteit zal zijn.

Informeer vrijblijvend bij GevelPRo over je schoorsteen renovatie kosten

Vijf voordelen van renovatie door GevelPRO

Met GevelPRO kies je voor een betrouwbare en professionele partner die je schoorsteen renovatie evenals je gevelrenovatie tot in de puntjes verzorgt. Laat je schoorsteen renoveren door de experts en geniet van de vele voordelen die GevelPRO je te bieden heeft.

  • Deskundig advies en inspectie
    Bij GevelPRO begint elke schoorsteen renovatie met een grondige inspectie door ervaren specialisten. Je ontvangt deskundig advies op maat, zodat je precies weet welke renovaties nodig zijn om je schoorsteen in optimale staat te brengen.
  • Gebruik van duurzame materialen
    GevelPRO gebruikt duurzame en milieuvriendelijke materialen bij de renovatie van je schoorsteen. Dit zorgt niet alleen voor een lange levensduur, maar draagt ook bij aan een milieubewuste renovatieoplossing.
  • Snelle en efficiënte service
    Onze specialisten werken snel en efficiënt, waardoor de renovatiewerkzaamheden zo min mogelijk overlast veroorzaken. Hierdoor kunt je binnen de kortste keren weer gebruik maken van je schoorsteen zonder langdurige verstoringen.
  • Aanpassing aan moderne verwarmingssystemen
    GevelPRO zorgt ervoor dat je schoorsteen perfect aansluit bij moderne verwarmingssystemen. Of je nu overschakelt naar een energiezuinige cv-ketel of een pelletkachel, wij zorgen ervoor dat je schoorsteen optimaal functioneert met je nieuwe installatie.
  • Garantie op werkzaamheden
    Bij GevelPRO bieden wij garantie op al onze renovatiewerkzaamheden. Dit geeft je de zekerheid dat eventuele problemen na de renovatie kosteloos en snel worden opgelost, waardoor je kunt vertrouwen op een langdurig goed werkende schoorsteen.
Kosten schoorsteen renovatie: GevelPRO adviseert je graag.

Vrijblijvende offerte op maat?

Bij GevelPRO begrijpen we dat elke schoorsteen uniek is en specifieke aandacht vereist. Daarom bieden wij je graag een vrijblijvende offerte op maat aan. Onze deskundige teamleden staan klaar om je situatie grondig te beoordelen en een oplossing te bieden die perfect aansluit op je behoeften en budget.

Of het nu gaat om een volledige schoorsteenrenovatie, het repareren van voegwerk, het vervangen van het rookkanaal of het aanbrengen van een nieuwe schoorsteenkap, wij zorgen voor een transparant en gedetailleerd kostenoverzicht. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

Quote icon - schoorsteen renovatie kosten

Ontdek waarom zoveel klanten kiezen voor de betrouwbare service van GevelPRO. je schoorsteen is bij ons in goede handen!

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je schoorsteen inspecteren. Ontvang een offerte die is afgestemd op je specifieke situatie en ontdek waarom zoveel klanten kiezen voor de betrouwbare service van GevelPRO. Je schoorsteen is bij ons in goede handen!

Vorige Volgende