Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Laat GevelPRO je voegwerk herstellen met de platvol voeg

Platvol voeg: De perfecte afwerking voor je gevel

Wij helpen je graag bij het herstellen van voegwerk en de vakkundige renovatie van je pand.

Platvolle voegen zijn een uitstekende keuze voor je gevel vanwege de strakke en moderne uitstraling die ze creëren.

Ze hebben daarnaast een lange levensduur dankzij hun waterbestendigheid en weersbestendigheid en het minimale onderhoud dat ze vereisen. Hierdoor bespaar je op onderhoudkostenen.

Wil je graag een strakke, moderne uitstraling? Of kiest u liever voor een tijdloze, klassieke look?

Welke keuze je ook maakt, met platvolle voegen creëer je de gewenste uitstraling voor je gevel. GevelPRO helpt je graag bij het kiezen van de perfecte voeg voor je pand.

Waarom kiezen voor de platvol voeg?

Platvolle voegen sieren je gevel met een strakke, eigentijdse uitstraling. Dankzij hun uitstekende waterbestendigheid en weersbestendigheid trotseren ze moeiteloos weer en wind, wat resulteert in een lange levensduur.

Bovendien zijn ze eenvoudig te onderhouden, waardoor je tijd en geld bespaart.

Platvolle voegen zijn daarom een uitstekende keuze voor je gevel als je op zoek bent naar een esthetisch aantrekkelijke, duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing.

Met hun strakke lijnen, lange levensduur en minimale onderhoudskosten zijn platvolle voegen een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient.

Kies voor een platvolle voeg en geniet van een gevel die niet alleen mooi is, maar ook jarenlang meegaat.

Voegwerk met de platvol voeg door ervaren specialisten

Vakkundige voegers

Onze voegers zijn altijd op zoek naar de meest duurzame oplossing tegen de beste prijs.

Voegwerk met de platvol voeg verlengt de levensduur van je pand

Scherpe prijzen

We hanteren scherpe prijzen en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 • Snel geregeld, wel zo fijn
 • Geen overlast of hinder
 • Schoon & veilig werken
 • Milieuvriendelijke oplossing
 • Langdurig resultaat
 • Scherpe tarieven
 • Verduurzaam je pand
 • Gratis prijsopgave
GevelPRO regelt het

Onze Garantie

Welke voeg past bij je pand?

Er zijn verschillende soorten platvolle voegen, elk met hun eigen kenmerken. Onze ervaren voegers adviseren je graag over de beste voeg voor je pand. We houden daarbij rekening met de stijl van je woning, je budget en je wensen.

 • Gladde platvol voeg
  De gladde platvolle voeg is de meest populaire keuze. Deze voeg geeft je gevel een strakke en moderne uitstraling. Gladde platvolle voegen komen veel voor bij particuliere woningen of complete clusters woningen van een woningbouwvereniging.

 • Geborstelde platvol voeg
  De geborstelde platvolle voeg heeft een ruwe structuur, die je gevel een robuuste uitstraling geeft. Het is minder arbeidsintensief om deze voeg aan te brengen dan de gladde platvolle voeg.

 • Terugliggende (schaduwvoeg)
  De terugliggende voeg ligt iets terug in de gevel, waardoor er een lichte schaduwwerking ontstaat. Dit geeft uw gevel een levendig en speels karakter. Dit is de meest voorkomende voegsoort.

Nieuw voegwerk vereist de juiste nabehandeling om uitdroging te voorkomen en de mortel goed te laten uitharden. Onze vakmensen nemen de tijd om dit proces zorgvuldig uit te voeren.

Het belang van duurzaam voegwerk

De uitstraling van je gevel is uiteraard belangrijk, maar wist je dat de keuze voor de juiste voeg ook een grote impact heeft op de levensduur van je pand?

Naast het esthetische aspect speelt de technische kant een cruciale rol. De duurzaamheid van voegwerk wordt namelijk niet alleen beïnvloed door het type voeg, maar ook door factoren in de ondergrond, zoals zuren die de uitharding van de mortel kunnen beïnvloeden.

De juiste voegkeuze is dan ook essentieel om je pand optimaal te beschermen tegen weerinvloeden en de tand des tijds.

Duurzaam voegwerk biedt tal van voordelen die de investering meer dan waard maken. Zo verlengt het bijvoorbeeld de levensduur van je gevel door bescherming tegen vocht, vorst en andere weersinvloeden, waardoor de stenen langer meegaan.

Dit vermindert de onderhoudskosten omdat je gevel minder snel vervuilt en aangetast wordt, wat besparingen oplevert op onderhoudskosten zoals reinigen en renoveren.

Bovendien verhoogt het de waarde van je pand, aangezien een goed onderhouden gevel met duurzame voegen bijdraagt aan de waarde van je woning of bedrijfspand.

Daarnaast voorkomt het vochtproblemen, omdat slechte voegen kunnen leiden tot vochtdoorslag in je woning, wat schimmelgroei en andere problemen kan veroorzaken.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw pand. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies.

Je kan eenvoudig een offerte aanvragen door ons online formulier in te vullen. Je kan ons ook bellen of even een berichtje sturen via WhatsApp. We reageren zo snel mogelijk met een prijsopgave.

De kosten variëren afhankelijk van de grootte van jouw gevel en het type voegwerk. We bieden scherpe prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Vraag een gratis offerte aan voor een precieze prijsopgave.

We streven ernaar om jouw voegwerk snel en efficiënt uit te voeren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Vaak kan jouw voegwerk binnen een paar dagen worden vervangen. Neem contact met ons op om een planning te maken.

Platvolle voegen zijn voegen die gelijk liggen met het oppervlak van de baksteen, waardoor een strakke, moderne uitstraling ontstaat.

Platvolle voegen zijn waterbestendig, weersbestendig, hebben een lange levensduur, en vereisen minimaal onderhoud, wat resulteert in lagere onderhoudskosten.

Er zijn drie hoofdtypen: de gladde platvolle voeg, de geborstelde platvolle voeg, en de terugliggende voeg (schaduwvoeg).

Onze ervaren voegers adviseren jou graag op basis van de stijl van jouw woning, jouw budget en jouw specifieke wensen.

Ja, we helpen jou graag bij het herstellen of vervangen van oud voegwerk met platvolle voegen.

Ja, wij zijn VCA-gecertificeerd en verzekerd voor alle aspecten van voegwerk, gevelrenovatie en onderhoud. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Je kunt dus met een gerust hart op ons vertrouwen voor jouw project.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van monumentale panden. We hebben ervaring met het werken aan historische gebouwen en zorgen ervoor dat het werk wordt uitgevoerd met respect voor het karakter en de geschiedenis van het pand.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van zowel particuliere woningen als bedrijfspanden. Of het nu gaat om gevelreiniging, voegwerk of andere gevelonderhoudsdiensten, wij staan klaar om jouw bedrijfspand weer in topconditie te brengen.