Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Laat je voegwerk herstellen door GevelPRO

Laat je voegwerk herstellen door GevelPRO

De gevel is het gezicht van je gebouw. Wij laten het weer stralen!

Vaak wordt voegwerk in een gemetselde muur over het hoofd gezien, maar het is een cruciaal onderdeel van de uitstraling van je woning of bedrijfspand. Verweerd voegwerk kan snel een vervallen indruk geven.

GevelPRO is dé specialist in het vervangen van verweerd voegwerk en het herstellen van slecht uitgevoerd voegwerk.

Wij hakken oude voegen stofarm uit en zorgen ervoor dat nieuw voegwerk direct op de juiste manier wordt aangebracht.

Duurzaam voegwerk

Voor duurzaam voegwerk zijn de juiste samenstelling van de voegmortel en vakmanschap essentieel.

De kwaliteit van de voegmortel wordt bepaald door een gebalanceerd zandpakket en een goede opbouw van de mortel. Het verdichten van de voegspecie, waarbij de specie dicht in de voeg wordt gedrukt, is cruciaal voor optimale hechting en uitharding.

Nieuw voegwerk vereist de juiste nabehandeling om uitdroging te voorkomen en de mortel goed te laten uitharden. Onze vakmensen nemen de tijd om dit proces zorgvuldig uit te voeren.

Voegwerk herstellen door ervaren specialisten

Vakkundige voegers

Onze voegers zijn altijd op zoek naar de meest duurzame oplossing tegen de beste prijs.

Voegwerk herstellen verlengt de levensduur van je pand

Scherpe prijzen

We hanteren scherpe prijzen en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 • Snel geregeld, wel zo fijn
 • Geen overlast of hinder
 • Schoon & veilig werken
 • Milieuvriendelijke oplossing
 • Langdurig resultaat
 • Scherpe tarieven
 • Verduurzaam je pand
 • Gratis prijsopgave
GevelPRO regelt het

Onze Garantie

Welke soorten voegen zijn er mogelijk?

Er zijn veel verschillende soorten voegen, elk met een unieke uitstraling en hardheid. Wij bieden onder andere:

 • > Platvolle voeg
  Platvolle voegen zijn er in verschillende soorten, die elk een andere uitstraling kunnen geven aan de gevel van je pand. De geborstelde voeg kenmerkt zich door een ruwe structuur van de oppervlakte, die ontstaat doordat de voeger de aangebrachte mortel met een borstel behandelt. De gladde platvolle voegen worden daarentegen in lijn met de stenen.

 • > Snijvoeg en knipvoeg
  Onder de specialismen van GevelPRO valt de snijvoeg en knipvoeg. Dit wordt ook wel snijwerk en knipwerk genoemd. Vooral bij monumentale panden komen deze ambachtelijke voegsoorten veelvuldig voor.

 • > Schaduwvoeg
  De schaduwvoeg ligt onderaan gelijk met de steen maar loopt schuin een paar millimeter naar binnen. Hierdoor ontstaat er een schaduw aan de bovenrand, waaraan de schaduwvoeg zijn naam te danken heeft. Door op deze manier de voegen aan te brengen worden de horizontale lijnen van een muur benadrukt.

Nieuw voegwerk vereist de juiste nabehandeling om uitdroging te voorkomen en de mortel goed te laten uitharden. Onze vakmensen nemen de tijd om dit proces zorgvuldig uit te voeren.

Meer informatie

Heb je een vraag?

Wij adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw pand. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies.

Je kan eenvoudig een offerte aanvragen door ons online formulier in te vullen. Je kan ons ook bellen of even een berichtje sturen via WhatsApp. We reageren zo snel mogelijk met een prijsopgave.

De kosten voor voegwerk renovatie variëren per project. Dit hangt af van de oppervlakte (m²) en de staat van je huidige voegen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een scherpe prijs!

De duur van de renovatie hangt af van de grootte van je gevel en de complexiteit van de voegsoort. In de meeste gevallen kan het voegwerk binnen een paar dagen worden gerenoveerd.

Verweerd voegwerk is niet alleen lelijk, maar het kan ook leiden tot problemen met je gevel. Als je scheuren, barsten of verpoedering in je voegen constateert, is het tijd om je voegwerk te renoveren.

Ja, wij zijn VCA-gecertificeerd en verzekerd voor alle aspecten van voegwerk, gevelrenovatie en onderhoud. Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Je kan dus met een gerust hart op ons vertrouwen voor je project.

Ja, wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van monumentale panden. We hebben ervaring met het werken aan historische gebouwen en zorgen ervoor dat het werk wordt uitgevoerd met respect voor het karakter en de geschiedenis van het pand.

Ja, wij zijn ook gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van bedrijfspanden. We bieden ook extra voordelen voor zakelijke klanten. Of het nu gaat om gevelreiniging, voegwerk of andere gevelonderhoudsdiensten, wij staan klaar om je bedrijfspand weer in topconditie te brengen.