Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Portfolio project - Gevelrenovatie in Putten: Een Succesvol Project

Gevelrenovatie in Putten: Een Succesvol Project

GevelPRO heeft een indrukwekkend gevelrenovatieproject afgerond in Putten. Dit project toont onze expertise en toewijding aan het verbeteren van de esthetiek en duurzaamheid van het pand. Met oog voor detail en een streven naar perfectie hebben we de gevel weer als nieuw gemaakt en beschermd tegen toekomstige schade.

De staat van de gevel

Bij de inspectie van het pand in Putten troffen we een gevel aan met diverse soorten schade, waaronder verweerd voegwerk, scheuren in het metselwerk en vochtproblemen. Deze problemen tastten niet alleen de uitstraling maar ook de structurele integriteit van het pand aan.

Het contact met de klant

De eigenaar van het pand nam contact met ons op voor een grondige renovatie van de gevel. Na een uitgebreide inspectie en een persoonlijk gesprek met de eigenaar, hebben we een op maat gemaakt renovatieplan en offerte opgesteld. De klant wilde een duurzame oplossing die zowel de esthetiek als de functionaliteit van de gevel zou verbeteren.

"GevelPRO heeft uitstekend werk geleverd bij het renoveren van onze gevel in Putten. Hun vakmanschap en aandacht voor detail hebben ons pand een compleet nieuwe uitstraling gegeven. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de professionele aanpak van het team."

Offertes en Voorbereidingen

Na goedkeuring van de offerte door de klant, hebben we nauwkeurige tijdschema's opgesteld en alle nodige voorbereidingen getroffen. Dit omvatte het plaatsen van steigers, het beschermen van de omliggende omgeving en het selecteren van de juiste materialen voor de specifieke gevel.

De werkzaamheden

We begonnen met het verwijderen van het oude, beschadigde voegwerk en brachten nieuw voegwerk aan met duurzame voegmortel. Voor dit project kozen we voor de schaduwvoeg, die zorgt voor een strakke en luxueuze uitstraling. De gevel werd vervolgens grondig gereinigd om vuil, algen en andere aanslag te verwijderen. Dit gaf het pand direct een frisse en verzorgde uitstraling. Na het reinigen en repareren van de gevel, brachten we een waterafstotende coating aan om de gevel te beschermen tegen vocht en weersinvloeden (impregneren). Dit verlengt de levensduur van de gevel aanzienlijk en voorkomt toekomstige schade.Na het reinigen en repareren van de gevel, brachten we een waterafstotende coating aan om de gevel te beschermen tegen vocht en weersinvloeden. Dit verlengt de levensduur van de gevel aanzienlijk en voorkomt toekomstige schade.

Portfolio project 6
Portfolio project 6

Tevreden klant en positieve feedback

De klant was zeer tevreden met het resultaat van de gevelrenovatie. De gevel van het pand zag er weer als nieuw uit, met strak en duurzaam voegwerk en een frisse uitstraling. De klant waardeerde onze professionaliteit, nauwkeurigheid en minimale overlast tijdens de werkzaamheden.

Bij GevelPRO blijven we ons inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit gevelrenovaties. Of het nu gaat om een enkele woning of meerdere projecten in een buurt, wij staan klaar om iedere gevel weer tot leven te brengen.

Heb jij ook een gevel die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact op met GevelPRO voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor je woning kunnen betekenen.

Vorige Project

Project informatie

  • Klant: Particulier
  • Voltooid :3 Maart, 2024
  • Dienst: Hakwerk en voegwerk
  • Locatie: Putten