Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Portfolio project - Hakwerk en Voegwerk in Arnhem: Een Vernieuwd Gezicht

Hakwerk en Voegwerk in Arnhem: Een Vernieuwd Gezicht

GevelPRO heeft met trots een project afgerond waarbij zowel hakwerk als voegwerk is uitgevoerd voor een karakteristiek pand in Arnhem. Dit project demonstreert onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap, terwijl we voldoen aan de specifieke eisen van onze klanten.

De staat van de gevel

Bij onze eerste inspectie van het pand in Arnhem, troffen we een gevel aan met versleten en beschadigd voegwerk. De voegen waren op verschillende plaatsen uitgesleten, gebarsten en begonnen te verpoederen. Daarnaast waren sommige delen van het metselwerk losgekomen, wat niet alleen de esthetiek van de gevel aantastte maar ook de structurele veiligheid in gevaar bracht.

Het contact met de klant

De eigenaar van het pand nam contact met ons op met de wens om de gevel grondig te renoveren. Na een uitgebreide inspectie en een persoonlijk gesprek, hebben we een gedetailleerd renovatieplan en een passende offerte opgesteld. De klant wilde een duurzame oplossing die de originele uitstraling van het pand zou herstellen en behouden.

"GevelPRO heeft fantastisch werk geleverd bij het renoveren van onze gevel. Hun vakmanschap en oog voor detail hebben ons pand een compleet nieuwe uitstraling gegeven. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de professionele aanpak van het team."

Offertes en Voorbereidingen

Na goedkeuring van de offerte door de klant, hebben we een tijdschema opgesteld en alle nodige voorbereidingen getroffen. Dit omvatte het plaatsen van steigers en het afdekken van ramen en deuren om de omgeving te beschermen tijdens de werkzaamheden.

De werkzaamheden

We begonnen met het verwijderen van het beschadigde en versleten voegwerk. Dit delicate proces werd zorgvuldig uitgevoerd om het omliggende metselwerk niet te beschadigen. Het verwijderen van het oude voegwerk was een cruciale stap om een stevige basis te creëren voor de nieuwe voegen. Na het hakwerk brachten we nieuw voegwerk aan met een duurzame voegmortel. Voor dit project kozen we voor een voegtechniek die past bij de oorspronkelijke stijl van het pand. Het nieuwe voegwerk zorgt niet alleen voor een verfraaide uitstraling, maar ook voor verbeterde waterdichtheid en structurele stevigheid van de gevel.

Portfolio project 5
Portfolio project 5

Tevreden klant en positieve feedback

De klant was zeer tevreden met het eindresultaat. De gevel van het pand zag er weer als nieuw uit, met strak en duurzaam voegwerk dat de oorspronkelijke charme van het gebouw herstelde. De klant waardeerde onze professionaliteit, nauwkeurigheid en de minimale overlast tijdens de werkzaamheden.

Bij GevelPRO blijven we ons inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit gevelrenovaties. Of het nu gaat om een enkele woning of meerdere projecten in een buurt, wij staan klaar om iedere gevel weer tot leven te brengen.

Heb jij ook een gevel die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact op met GevelPRO voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor je woning kunnen betekenen.

Vorige Project Volgende Project

Project informatie

  • Klant: Particulier
  • Voltooid :6 September, 2017
  • Dienst: Hakwerk en voegwerk
  • Locatie: Arnhem