Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Portfolio project - Gevelrenovatie in en rondom Putten: projecten in beeld

Gevelrenovatie in en rondom Putten: projecten in beeld

Bij GevelPRO zijn we trots op ons vakmanschap en de vele succesvolle gevelrenovatieprojecten die we hebben uitgevoerd. In de afgelopen periode hebben we verschillende gevelrenovaties in Putten en omgeving afgerond, waarbij we steeds opnieuw hebben bewezen dat kwaliteit en klanttevredenheid voorop staan.

Bij aankomst bij de verschillende woningen in Putten troffen we diverse uitdagingen aan. Veel gevels vertoonden scheuren, verouderde voegen en waren bedekt met vuil en aanslag. De algehele uitstraling van de panden was hierdoor flink aangetast, en de eigenaren maakten zich zorgen over de structurele integriteit van hun woningen.

Het contact met de klanten

We startten elk project met een grondige inspectie en een persoonlijk gesprek met de klanten. Hierbij luisterden we naar hun zorgen en wensen, en legden we uit hoe we te werk zouden gaan om de gevels weer in topconditie te brengen. Onze transparante aanpak en gedetailleerde uitleg stelden de klanten gerust en gaven hen vertrouwen in onze expertise.

"Wij zijn ontzettend blij met het werk dat GevelPRO heeft geleverd. Onze gevel ziet er weer prachtig uit, en we krijgen veel complimenten van de buren. Het team was professioneel, vriendelijk en hield ons goed op de hoogte gedurende het hele proces. We raden GevelPRO zeker aan!""

Offertes en Voorbereidingen

Na de inspecties brachten we duidelijke en gedetailleerde offertes uit, waarin we precies omschreven welke werkzaamheden nodig waren en welke materialen we zouden gebruiken. De offertes werden snel geaccepteerd, en we konden aan de slag met de voorbereidingen. We zorgden voor een zorgvuldige planning en informeerden de klanten continu over de voortgang.

De renovatiewerkzaamheden

De renovatiewerkzaamheden omvatten het uithakken van de oude voegen, het reinigen van de gevels en het aanbrengen van nieuwe voegen. Bij enkele projecten hebben we ook raamdorpsels vervangen en gevels geïmpregneerd voor extra bescherming tegen weersinvloeden. Voor de voegen kozen we voor een schaduwvoeg, wat een mooie en moderne uitstraling gaf aan de gerenoveerde gevels.

Portfolio project 1
Portfolio project 1

Tevreden klanten en nieuwe opdrachten

De klanten waren zeer tevreden met de resultaten. De gevels zagen er weer als nieuw uit, en de structuur van de woningen was weer in goede staat. Na het zien van de renovaties besloten ook enkele buren in Putten hun gevels door ons te laten renoveren. Het is altijd een groot compliment wanneer onze tevreden klanten ons aanbevelen bij hun kennissen en buren.

Bij GevelPRO blijven we ons inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit gevelrenovaties. Of het nu gaat om een enkele woning of meerdere projecten in een buurt, wij staan klaar om iedere gevel weer tot leven te brengen.

Heb jij ook een gevel die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact op met GevelPRO voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor je woning kunnen betekenen.

Volgende Project

Project informatie

  • Klant: Particulieren
  • Voltooid :18 Oktober, 2022
  • Dienst: Gevelrenovatie
  • Locatie: Putten en omstreken