Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Portfolio project - Gevelreiniging en voegwerk in Delft: Renovatie van een
        Appartementencomplex

Gevelreiniging en voegwerk in Delft: Renovatie van een Appartementencomplex

Bij GevelPRO zijn we trots op de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk. Onlangs hebben we een grootschalig project afgerond in Delft, waarbij we de gevelreiniging en voegwerk van een appartementencomplex onder handen hebben genomen. Dit project toont aan hoe belangrijk het is om gevels goed te onderhouden voor zowel de esthetische als de structurele integriteit van een gebouw.

Inspectie van het voegwerk

Bij aankomst was het duidelijk dat de gevels van het appartementencomplex in Delft dringend aan renovatie toe waren. De gevels waren vervuild door jarenlange blootstelling aan de elementen, met aanslag, mos en algen die de stenen bedekten. Bovendien waren de voegen versleten en op sommige plekken zelfs verdwenen, wat de waterdichtheid en de stabiliteit van de gevels in gevaar bracht.

Het contact met de klant

Het bestuur van de Vereniging van Eigenaren (VvE) nam contact met ons op met de vraag om een complete renovatie van de gevels uit te voeren. We begonnen met een grondige inspectie van het gebouw en een gesprek met de vertegenwoordigers van de VvE om hun wensen en zorgen te bespreken. Na deze gesprekken stelden we een gedetailleerd plan op voor de gevelreiniging en het vervangen van het voegwerk.

"Het werk dat GevelPRO heeft uitgevoerd aan onze gevels heeft het hele gebouw een nieuwe uitstraling gegeven. De communicatie was duidelijk en het team werkte efficiënt en netjes. We zijn zeer tevreden met het resultaat en zouden GevelPRO zeker aanraden voor gevelrenovaties.""

Offertes en Voorbereidingen

Op basis van onze inspectie brachten we een duidelijke en gedetailleerde offerte uit, waarin we de benodigde werkzaamheden en materialen specificeerden. Na goedkeuring van de offerte door de VvE, begonnen we met de voorbereidingen voor de werkzaamheden. We zorgden ervoor dat de bewoners goed op de hoogte waren van de planning en eventuele overlast tot een minimum beperkt zou blijven.

De renovatiewerkzaamheden

De werkzaamheden bestonden uit twee hoofddelen: gevelreiniging en voegwerk. We begonnen met het grondig reinigen van de gevels. Hiervoor gebruikten we een combinatie van stoomreiniging en zachte straaltechnieken om het vuil, de mos en algen te verwijderen zonder de stenen te beschadigen. Het resultaat was direct zichtbaar: de gevels zagen er weer fris en schoon uit, wat de uitstraling van het gehele complex aanzienlijk verbeterde. Na de reiniging hebben we de oude, versleten voegen verwijderd en vervangen door nieuw voegwerk. We kozen voor een duurzame voegmortel die bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit verbeterde niet alleen de uitstraling van de gevels, maar zorgde ook voor een betere waterdichtheid en structurele stabiliteit van het gebouw.

Portfolio project 2
Portfolio project 2

Tevreden klanten en positieve feedback

De VvE en de bewoners van het appartementencomplex waren zeer tevreden met het eindresultaat. De gevels zagen er weer als nieuw uit en de verbeterde voegen boden extra bescherming tegen vocht en schade. We ontvingen veel complimenten voor onze professionele aanpak en het hoogwaardige werk dat we hebben geleverd.

Bij GevelPRO blijven we ons inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit gevelrenovaties. Of het nu gaat om een enkele woning of meerdere projecten in een buurt, wij staan klaar om iedere gevel weer tot leven te brengen.

Heb jij ook een gevel die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact op met GevelPRO voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor je woning kunnen betekenen.

Vorige Project Volgende Project

Project informatie

 • Klant: Vereniging
 • Voltooid :30 July, 2020
 • Dienst: Gevelonderhoud
 • Locatie: Delft