Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Portfolio project - Aanbouw en Brievenbus voegen: Project in Hilversum

Aanbouw en Brievenbus voegen: Project in Hilversum

Bij GevelPRO hebben we recentelijk een mooi project afgerond in Hilversum, waarbij we de voegen van een aanbouw en een brievenbus hebben vernieuwd. Dit project illustreert onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, zelfs bij kleinere en meer gedetailleerde werkzaamheden.

De staat van het voegwerk

Bij aankomst constateerden we dat het voegwerk van zowel de aanbouw als de brievenbus ernstig was versleten. De voegen waren op meerdere plaatsen gebarsten en uitgepoederd, wat niet alleen de esthetiek van de aanbouw en de brievenbus aantastte, maar ook de waterdichtheid en duurzaamheid van de structuren in gevaar bracht.

Het contact met de klant

De eigenaar van het pand nam contact met ons op na het opmerken van de verslechterde staat van de voegen. We bezochten de locatie voor een grondige inspectie en bespraken de wensen van de klant. Op basis van onze bevindingen en het overleg met de eigenaar, hebben we een plan opgesteld voor het vernieuwen van het voegwerk.

"GevelPRO heeft fantastisch werk geleverd bij het vernieuwen van de voegen van onze aanbouw en brievenbus. De communicatie was duidelijk en het team werkte snel en efficiënt. We zijn zeer blij met het resultaat en kunnen GevelPRO van harte aanbevelen"

Offertes en Voorbereidingen

We stelden een gedetailleerde offerte op, waarin we de werkzaamheden en de kosten specificeren. Na goedkeuring van de offerte door de klant, planden we de werkzaamheden en informeerden we de klant over de te verwachten tijdlijn en eventuele voorbereidingen die nodig waren.

De renovatiewerkzaamheden

De werkzaamheden bestonden uit twee hoofddelen: de aanbouw voegen en de brievenbus voegen. We begonnen met het verwijderen van het oude voegwerk van de aanbouw. Vervolgens brachten we nieuw voegwerk aan met een duurzame voegmortel, zorgvuldig afgestemd op de bestaande metselwerkstijl van de aanbouw. Dit zorgde voor een naadloze integratie en een esthetisch aantrekkelijk resultaat. Voor de brievenbus hebben we een vergelijkbare aanpak gehanteerd. We verwijderden de versleten voegen en vervingen deze door nieuw voegwerk. Ondanks de kleine omvang van de klus, zorgden we voor dezelfde hoge standaard van vakmanschap en aandacht voor detail als bij grotere projecten.

Portfolio project 3
Portfolio project 3

Tevreden klant en positieve feedback

De klant was zeer tevreden met het eindresultaat. De nieuwe voegen gaven zowel de aanbouw als de brievenbus een frisse en verzorgde uitstraling, terwijl de waterdichtheid en duurzaamheid aanzienlijk verbeterden. De klant waardeerde onze professionaliteit, communicatie en het vakmanschap dat we hebben laten zien.

Bij GevelPRO blijven we ons inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit gevelrenovaties. Of het nu gaat om een enkele woning of meerdere projecten in een buurt, wij staan klaar om iedere gevel weer tot leven te brengen.

Heb jij ook een gevel die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact op met GevelPRO voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor je woning kunnen betekenen.

Vorige Project Volgende Project

Project informatie

  • Klant: Particulier
  • Voltooid :22 Maart, 2020
  • Dienst: Voegwerk
  • Locatie: Hilversum