Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Portfolio project - Appartementencomplex in Amsterdam: Gevelreiniging en Voegwerk

Appartementencomplex in Amsterdam: Gevelreiniging en Voegwerk

GevelPRO heeft recent een omvangrijk project afgerond waarbij we zowel gevelreiniging als voegwerk hebben uitgevoerd voor een appartementencomplex in Amsterdam. Dit project toont onze expertise in het herstellen en verfraaien van grote panden, terwijl we voldoen aan de hoogste standaarden van vakmanschap en klanttevredenheid.

De staat van de gevel

Bij aankomst troffen we de gevel van het appartementencomplex in een vervuilde en verouderde staat aan. Door de jaren heen hadden weersinvloeden en luchtvervuiling hun tol geëist, wat resulteerde in een aanslag van vuil, algen en mos. Bovendien waren de voegen op veel plaatsen versleten en beschadigd, waardoor de gevel niet alleen een onverzorgde uitstraling had, maar ook de structurele integriteit van het gebouw in gevaar kwam.

Het contact met de klant

Het bestuur van de Vereniging van Eigenaren (VvE) nam contact met ons op met de vraag om een grondige gevelreiniging en het renoveren van het voegwerk. Na een uitgebreide inspectie en een gesprek met de VvE, hebben we een gedetailleerd plan en offerte opgesteld die aansluit bij de wensen en eisen van de bewoners.

"GevelPRO heeft uitstekend werk geleverd bij het reinigen van onze gevel en het vernieuwen van het voegwerk. De communicatie was helder en het team werkte efficiënt en respectvol. Het resultaat is prachtig en we zijn erg blij met de verbeterde uitstraling van ons appartementencomplex."

Offertes en Voorbereidingen

Na goedkeuring van de offerte door de VvE, hebben we de werkzaamheden ingepland en de bewoners geïnformeerd over de tijdlijn en eventuele overlast. We zorgden ervoor dat alle nodige voorbereidingen werden getroffen om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten verlopen, inclusief het plaatsen van steigers en het beschermen van ramen en deuren.

De renovatiewerkzaamheden

We begonnen met een grondige reiniging van de gevel, waarbij we gebruik maakten van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en technieken om vuil, algen en mos te verwijderen zonder de gevel te beschadigen. Het resultaat was een fris en schoon oppervlak dat de originele uitstraling van het gebouw herstelde. Na de reiniging hebben we het oude, versleten voegwerk zorgvuldig verwijderd. Vervolgens brachten we nieuw voegwerk aan met een duurzame voegmortel, afgestemd op de oorspronkelijke stijl van de gevel. Dit zorgde niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijk resultaat, maar ook voor een verbeterde waterdichtheid en structurele integriteit.

Portfolio project 4
Portfolio project 4

Tevreden klant en positieve feedback

De bewoners van het appartementencomplex waren zeer tevreden met het eindresultaat. De gevel zag er weer als nieuw uit en het vernieuwde voegwerk gaf het gebouw een frisse, verzorgde uitstraling. De VvE waardeerde onze professionele aanpak en de minimale overlast tijdens de werkzaamheden.

Bij GevelPRO blijven we ons inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit gevelrenovaties. Of het nu gaat om een enkele woning of meerdere projecten in een buurt, wij staan klaar om iedere gevel weer tot leven te brengen.

Heb jij ook een gevel die wel een opknapbeurt kan gebruiken? Neem dan contact op met GevelPRO voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor je woning kunnen betekenen.

Vorige Project Volgende Project

Project informatie

  • Klant: Vereniging
  • Voltooid :15 Februari, 2017
  • Dienst: Gevelreiniging en voegwerk
  • Locatie: Amsterdam