Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Portfolio project- Gevelverfraaiing in Apeldoorn: Het Resultaat in Beeld

Gevelrenovatie in Apeldoorn: Het Resultaat in Beeld

Bij dit project in Apeldoorn werkten we aan de voorgevel van een particuliere woning. Bij aankomst troffen we een gevel aan die dringend behoefte had aan aandacht. De voegen waren verouderd en vertoonden scheuren, wat leidde tot vochtproblemen en een algehele verwaarloosde uitstraling van de woning.

Na een grondige inspectie heeft GevelPRO in afstemming met de eigenaar een passende oplossing aangeboden. We hebben een gedetailleerde offerte opgesteld waarin we het voegwerk zouden vernieuwen en de gevel zijn oorspronkelijke glans terug zouden geven. De klant was blij met ons voorstel en ging akkoord met de offerte.

Portfolio project - Gevelverfraaing
Portfolio project - Gevel reinigen

De uitvoering

Voordat we konden beginnen met de werkzaamheden, hebben we de gevel grondig gereinigd om een goede hechting van de nieuwe voegen te garanderen. Vervolgens zijn we begonnen met het aanbrengen van de schaduwvoeg, een voegtechniek die zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van de gevel.

"GevelPRO heeft fantastisch werk geleverd met de renovatie van mijn gevel. Vanaf het eerste contact tot aan de afronding van het project waren ze zeer professioneel en vriendelijk. Mijn gevel ziet er nu weer prachtig uit, en ik ben erg tevreden met het resultaat. Ik zou GevelPRO zeker aanraden aan anderen!"

Het resultaat was verbluffend. De gevel zag er weer als nieuw uit en de klant was uitermate tevreden met het eindresultaat. Na het zien van de transformatie van zijn gevel, besloot ook de buurman om zijn gevel te laten renoveren door GevelPRO. Het project in Apeldoorn was niet alleen een succesvolle gevel renovatie, maar ook een bron van inspiratie voor anderen in de buurt.

Vorige Project Volgende Project

Project informatie

  • Klant: Particulier
  • Voltooid :30 Mei, 2023
  • Dienst: Voegwerk
  • Locatie: Apeldoorn