Van Oldebarneveldstraat 134, 3882 CH Putten | [email protected]
Laat je gevel isoleren voor een duurzamere woning
  • Door Johan
  • 17 Juli, 2024

Gevelisolatie: Een investering in comfort en energiebesparing

Overweeg je om je gevel te isoleren? Wij vinden investeren in gevelisolatie een slimme keuze die zowel je portemonnee als je woongenot ten goede zal komen. Door je gevel te isoleren investeer je namelijk in een comfortabeler, energiezuiniger en waardevoller huis!

Gevel isolatie: de voordelen op een rijtje dankzij GevelPRO

Dankzij gevelisolatie kun je in sommige gevallen tot wel 30% op je energierekening besparen.

  • Warmte binnen houden, kou buiten:
    Gevelisolatie is niet alleen een slimme investering voor het milieu, maar ook voor je portemonnee en comfort. Door je buitenmuren te isoleren, bespaar je energie en kan je jouw wooncomfort aanzienlijk verbeteren.
  • Lagere energiekosten:
    Minder warmteverlies betekent minder stoken. Met gevelisolatie bespaar je tot wel 20% op je stookkosten. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar draagt ook bij aan een lagere CO2-uitstoot.
  • Comfortabel wonen:
    Geïsoleerde gevels zorgen voor een constante en behaaglijke temperatuur in je woning. Koudebruggen, die onaangename tochtstromen veroorzaken, worden geëlimineerd. UJe geniet van een warm en comfortabel huis, zonder tocht en met een constante temperatuur, in alle jaargetijden.
  • Geluidsisolatie:
    Naast warmte-isolatie biedt gevelisolatie ook een uitstekende geluidsisolatie. Vervelende geluiden van buitenaf worden gedempt, waardoor je kan genieten van rust en stilte in je eigen huis.
  • Waardeverhogende investering:
    Gevelisolatie is een waardeverhogende investering voor je woning. Een goed geïsoleerde woning is aantrekkelijker op de woningmarkt en behaalt bij verkoop een hogere prijs.
  • Verschillende isolatiematerialen:
    Er zijn diverse isolatiematerialen voor gevelisolatie beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Denk aan PIR, EPS, glaswol en steenwol. Laat je adviseren door een specialist om het juiste materiaal voor je woning te kiezen.
Duurzaamheidstip: laat je gevel impregneren voor

Duurzaamheidstip: overweeg OOK om je gevel te impregneren om nog meer te besparen op energie. Lees daarvoor onze pagina over gevel impregneren.

Gevelisolatie is een rendabele investering die zowel je comfort als je portemonnee ten goede komt. Met tal van voordelen op het gebied van energiebesparing, wooncomfort en geluidsisolatie is het een waardevolle upgrade voor je woning.

GevelPRO is de specialist in gevel isoleren

Laat je gevel isoleren door GevelPRO

Wil jij graag besparen op je energierekening en duurzamer en comfortabeler wonen? Laat je gevel dan isoleren door de specialisten van GevelPRO. Neem contact op met GevelPRO voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek wat wij voor je woning kunnen betekenen.

Vorige Volgende